Over ons

Filmmakers met dialoogdrift

De Amsterdamse Podcast Studio is de leuke dochter van Trenchcoat Film en het zusje van Podcast Studio Rotterdam. Wil jij dus een professionele podcast opnemen? Bij ons worden jouw podcasts gemaakt door een leuke groep filmmakers met meer dan 10 jaar ervaring. Jouw project is bij ons daarom altijd in goede technische handen. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat jouw podcasts van hoge kwaliteit zijn. Dat jij en jouw gasten een prettige ervaring hebben tijdens het opnemen, is voor ons echter minstens zo belangrijk.

Wij willen graag met jou werken

Wil jij ook met ons werken?

> 10 jaar ervaring met beeld en geluid

Al meer dan 10 jaar vertellen wij de verhalen van onze klanten. Honderden bedrijven en organisaties gingen je voor. Ontdek onze podcast studio in het hartje van Amsterdam.

Volledig uitgeruste studio

Ben je zelf niet goed uitgerust? Geen probleem! Onze volledig uitgeruste podcast studio staat voor jou ter beschikking. Wij verzorgen de techniek, jij het gesprek. De perfecte combinatie om jouw podcast op te nemen.

Toplocatie in Amsterdam Oud-Zuid

Verwelkom jouw gasten op een prachtige locatie in Amsterdam aan de rand van het Vondelpark. Je bent er in een handomdraai.

Direct contact

Palestrinastraat 1a, 1071 LC Amsterdam