31 januari 2023

Onze podcaststudio in Amsterdam verwelkomt Kinderopvang Amsterdam

Kinderopvang Amsterdam

Kinderopvang Amsterdam

Podcasten in Amsterdam met Kinderopvang Amsterdam. Voor een ieder die gebruik maakt van de kinderopvang is het duidelijk dat deze dienstverlening voor heel veel mensen essentieel is. Personeel op de kinderopvang in Nederland staat echter al geruime tijd onder druk. Hoog tijd voor een goed gesprek over dit onderwerp. Onze favoriete presentator en host Peter van Drunen ging in onze podcaststudio in Amsterdam in gesprek met mederwerkers van Kinderopvang Amsterdam voor de podcast: ‘Werken waar je hart ligt’. Welke functies zijn er binnen de Kinderopvang? En wat spreekt de medewerkers zo aan om in deze branche werkzaam te zijn?

Podcaststudio in Amsterdam

In onze professionele huiskamersetting gingen wij opzoek naar de bijzondere momenten en naar inzichten in de uitdagingen die er achter de schermen spelen bij deze bijzondere organisatie. Met een sterke voorbereiding van onze vrienden van Mensch Creative Agency is dit weer goed gelukt. Het is een mooi kijkje in de keuken geworden. In 4 afleveringen maken we kennis met slechts een klein gedeelte van de grote groep bijzondere mensen die deze organisatie rijk is. Een groep van mensen die steed voor nieuwe uitdagingen komt te staan, maar tegelijkertijd een belangrijke oplossing levert voor een ieder die zijn of haar kind af en toe met goed vertrouwen even elders kwijt moet kunnen. Een podcast voor een ieder die mogelijk ook interesse heeft om zijn of haar steentje bij te dragen in deze branche en meer wil weten over de ins en outs. Wij bedanken Kinderopvang Amsterdam en Mensch Creative Agency voor de prettige samenwerking. Wil je deze podcast beluisteren? Dan kan dat hier op Spotify.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het maken van een podcast in onze podcaststudio in Amsterdam met jouw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Laurens Peek – Founder @ De Amsterdamse Podcast Studio, Podcast Studio Rotterdam en Trenchcoat Film

Direct contact

Palestrinastraat 1a, 1071 LC Amsterdam