18 juli 2023

De Nederlandse Filmacademie

Bij De Amsterdamse Podcast Studio zijn we altijd op zoek naar spannende en inspirerende projecten om aan te werken. Onlangs hadden we het voorrecht om samen te werken met de Nederlandse Filmacademie aan een opwindend project: een driedelige podcastserie. In deze blog nemen we je mee achter de schermen van dit project en delen we ons enthousiasme over deze bijzondere samenwerking.

Het hart van dit project was een driedelige podcastserie, waarin docente Loes Komen in gesprek ging met verschillende groepen studenten die op het punt stonden om af te studeren aan de Nederlandse Film Academie. Elke aflevering bood een unieke inkijk in de ervaringen van de studenten tijdens hun opleiding, de hoogte- en dieptepunten die ze hebben meegemaakt, en hun toekomstplannen na het afstuderen.

De Doelstellingen

Met deze podcastserie wilden we niet alleen de persoonlijke verhalen van de studenten delen, maar ook de ervaringen en lessen die ze tijdens hun opleiding hebben opgedaan. We wilden de luisteraars een dieper inzicht geven in het leven van een filmstudent aan de Nederlandse Filmacademie en hen inspireren met de creativiteit en het talent van deze jonge makers. Een van de hoogtepunten van dit project was de mogelijkheid om de studenten zichzelf te laten voorstellen aan de markt. Dit bood hen een platform om hun afstudeerprojecten te bespreken en hun toekomstplannen te delen met een breder publiek. Het was geweldig om te zien hoeveel potentieel en passie er schuilde in deze getalenteerde groep.

Samenwerking met de Nederlandse Filmacademie

De samenwerking met de Nederlandse Filmacademie was een waar genoegen. We werden verwelkomd met open armen en voelden ons direct betrokken bij het project. De wederzijdse steun en het vertrouwen tussen beide teams hebben dit project tot een succes gemaakt. We willen dan ook graag onze oprechte dank uitspreken aan de Nederlandse Film Academie voor deze leuke en waardevolle samenwerking.

Conclusie

Het werken aan de driedelige podcastserie voor de Nederlandse Filmacademie was een geweldige ervaring voor De Amsterdamse Podcast Studio. We zijn dankbaar voor de kans om de verhalen van deze getalenteerde studenten te delen en hen te helpen zichzelf aan de wereld voor te stellen. Tot slot willen we onze diepe waardering uitspreken naar de Nederlandse Film Academie en alle betrokken studenten. Wij wensen jullie allemaal het allerbeste in jullie toekomstige carrières als filmmakers en verhalenvertellers.

Wil jij met jouw organisatie ook aan de slag met podcasten? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van De Amsterdamse Podcast Studio staat voor je klaar.

Direct contact

Palestrinastraat 1a, 1071 LC Amsterdam