29 juli 2021

Welkom bij De Amsterdamse Podcast Studio

Welkom bij De Amsterdamse Podcast Studio
Onze gloednieuwe podcast studio in het hartje van Amsterdam is inmiddels alweer 5 maanden geopend. Er worden al hele leuke podcasts en podcast series opgenomen. Naast al die opnames, zijn we ook actief aan het kennismaking met onze nieuwe omgeving. Want wat een plek! Pal naast het Concertgebouw, tussen het Vondelpark en het Museumplein. Echt een aanrader om dus even tussen het podcasten door, een rondje te wandelen met je collega’s en klanten.


Wat kun je van ons verwachten?

  • Volledige technische ontzorging: Podcasts maken is leuk, maar kan technisch uitdagend zijn. Wie gebruik maakt van De Amsterdamse Podcast Studio wordt volledig technisch ontzorgd. Professionele apparatuur staat voor je klaar en ook over de nabewerking hoef je je geen zorgen te maken. Zo hoef jij je alleen nog maar te focussen op het gesprek dat je met je gast(en) wilt voeren.
  • Representatieve omgeving: Veel podcasts worden opgenomen op zolderkamers en bezemkasten. Dit heeft absoluut zijn charme. Vind je het echter belangrijk met om jouw gast(en) in een representatieve en professionele ruimte aan de slag te gaan, dan zit je bij ons helemaal goed.
  • Toplocatie: Onze studio bevindt zich op een prachtige locatie in Amsterdam. Met het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Vondelpark in de buurt bevinden wij ons in het culturele hart van Amsterdam. Daarnaast is het tevens zeer goed te bereiken vanaf de Zuidas. 
  • 10 jaar ervaring met beeld en geluid: Al is onze studio gloednieuw, ons  team heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de videoproductie branche. De Amsterdamse Podcast Studio is namelijk een dochter onderneming van videoproductiebedrijf Trenchcoat Film. We bevinden ons daarom in een unieke positie om klanten volledig en vakkundig te ondersteunen en te ontzorgen bij het maken van podcasts.
  • Podcasts in videoformat: Onze studio is uniek ingericht om podcasts ook in videoformat uit te voeren. Met 3 camera’s en een live editing suite, zorgen wij ervoor dat je jouw podcast ook perfect als video in kunt zetten op Youtube, Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

Wil jij ook met jouw bedrijf of organisatie aan de slag met podcasten, maar heb je nog geen idee waar je moet beginnen, neem dan contact met ons op. Het team van de Amsterdamse Podcast Studio staat voor je klaar.

Direct contact

Palestrinastraat 1a, 1071 LC Amsterdam